Saturday, July 17, 2010

NAIM ZAHIA ???




when i chat with you in MYSPACE, i happy with you. i minta yr phone number cse i want to be yr bestfriendd ! i text text text text and text you, i can't to be yr bestfriend i want to be yr GF !



cse you speciall to me ! you cakap ! 'i have the new boy come to my life then make me happy ' i ingat lg ayat nii !






050110



i minta couple dengann you ! tapi you tak replyy ! i tguu dan tguu sampai replyy tak !






060110



palingg membuatkann i happy when you cakap 'yess'



i'm happyyy ~!






thenn i'm sorry if i call you BABY !



i akan tggu you sayangg !



walau apa apa pun ! i akn jadi CEO seperti yang you nak !



i akan tunaikann janji i ! i nak belikann you kedai bukuu ! i nak bg you rumahh besarr !



i can't forget you !





i segann gile waktu ni




-finish-

Saturday, June 19, 2010

song's !

Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah bahagia
Ku takkan pernah merasakannya
Bila kau tak di sini
Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah sempurna
Ku takkan pernah merasakanmu
Bila kau tak di sini
oh..

Izinkan aku berlutut mengharap kau tuk kembali
Izinkan aku berharap dirimu kembali
Dan kembali
Dan kembali lagi

Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu
Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu

Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah bahagia
Ku takkan pernah merasakannya
Bila kau tak di sini
Ku takkan pernah tertawa
Ku takkan pernah sempurna
Ku takkan pernah merasakanmu
Bila kau tak di sini
oh..

Izinkan aku berlutut mengharap kau tuk kembali
Izinkan aku berharap dirimu kembali
Dan kembali
Dan kembali lagi

[Reff:]
Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku
dan jangan kau lepaskanku darimu

Ho..ho..ho..ho..

zahia hanim bt zainal abidin !

budak perempuann yang sangatt degill !
gila gila ! kawan kawan dia berkata dia tidak pernahh sekali pun bermanja dengan mana mana lelaki except me ! OMG !
cuma dia seorangg dalam hati aku !
takda perempuan lain yang boleh mengantikan dia ??
dia terlalu baik, jujur, dengan aku !
aku nak mengembirakan anak zainal abidin sorang nih !
cse aku sayangkan dia !
aku takkan kecewakan dia sekali pun ? =))

-finish-

Hp ??

benda yang tak pernahh berpisahh dengann aku ??
kemana aku pergi mesti dia ada !
bilik air, tengah tidur pun aku pegang hp ??
aku sayangkan hp aku uh cse aku dapat msj dengan orang yang aku sayangg !
tapi sekarangg semua uh dah takda gunanya lg !
hp dia kena rampas dengan bapakk dia ?
apa guna aku pegang hp !
aku rasa dia perempuan yang palingg baik pernah aku jumpa !
cse bila hp dia kena rampas, dia masihh dia masih tak menyalahkan aku !
dia lg cuba mengembirakan hati aku ni !
biee... i'm so sorry cse i yrs hp kena rampas !
you belajar rajin rajin tau ! =)

-finish-

SMS !!!

=( i'm sorry sangat sayang :"[
please jangan sedihh eh.
senyum tao =}








senyum! :]






tengok uh monyok lagi!
i nampak ni, siap ar you !
senyum nampak gigi! ;}
haha.





=D hoyeay ! senyum mcm tulah!
nanti i dapat hp i msj you. dun worry
okay.


msg ini dicipta khas dari
zaza untuk naim^;-). no ciplakk. byee !


dia cuba membuatkan aku tersenyumm, walaupun dia menghadapi kesusahan tersebut * kesusahan dia saja yang tau ! biee... IMY i jumpa you siaplahh youu !
i sayangg you ! byee" =))

-finish-

Thursday, June 17, 2010

060110

060110
~tarikhh ni membawa penuhh erti dalam hidup aku sepanjangg tahun 2010~

pada tarikhh ni aku mendapat kebahagiann dalam hidupp aku !
pada tarikhh ni aku dapa mengenal erti kasih sayang !
pada tarikh ini jiwa aku tida lagi kekosongan !
pada tarikh ini aku berjaya mengubahh sikapp aku !
pada tarikh ini juga membuatkan aku bersemangat menghadapi hari esokk !
pada tarikh ini juga aku begituu gembiraa !
disebabkan tarikhh ini hidupp aku sudahh terlalu bahagia, bahagia dan terus bahagia !
disebabkan tarikhh ini membuatkan aku susah untuk melupakanmu !aku sangat menyayangi kamu !

ILYSM !!! ZAHIA HANIM BT ZAINAL ABIDIN


-finish-


bila aku dah besar dia nak aku jadi CEO ??

hahah ! bila keluarr perkataann CEO ! aku teringatt bapakk afiqq !
seorangg CEO kepada 5 buah syarikatt besarr ! thenn, when my baby saidd *i nak you jadi CEO syarikatt maxis or celcom or digi, i said, kenapa mesti maxis or celcom or digi cse baby saidd nanti you bolehh call i text i bila bila masa ! haha *
bila aku terfikir semua uh~ aku akan jadi CEO ??
syarikatt mana tak tahuu ! baby saidd nak jadi CEO kenalahh belajarr dan jangan terlalu memikirkan dia ! no baby ! you're my spirit, bcse of that i try my best to get that position !
ohh ! firstt aku akan belikann dia kedaii buku ?? dia mengharapkan aku kerja tinggi bagus cse hidup aku akan leihh cerahh ! thenn, kalau orang yang kahwin dengann aku juga akan senang !
aku bwt semua ni keranaaa ALLAH SWT memberikan aku petunjukk supaya aku belajarr dan mendapat kerja yang tinggi kalau aku hendak membahagiakan orang yang aku sayangg dalam hidup ni ! baby ILYSM !!!

-finish-

Wednesday, June 16, 2010

The Killers- Somebody Told Me

masjidd salahuddin !

habisnyaa orang membaca doa selepass solatt di masjidd,
akan kedengaran lah bunyi motor pakcik pakcik yang pulangg ke rumah termasukklah bapak aku !
sampainya di rumahh !
dia memberikann makanan yang dibelinya kepadaa ibuku supaya meletaknnya dia atas meja ! lepas uh bapakku menceritakn satu kejadian yang berlaku di masjid !
iaitu kejadian pecah tabung di masjid dekat isterinya yang tersayangg !
tabungg uh punyaa lahh dah macamm apa ntahh diaorangg kuncii !
mcm mana diorangg boleh bukak pulakk ! haduii ! =/
bodoh betull en !
dah tentunyaa orang yang beragama islamm yang wt en !
bangsa lain takkn nak masukk tempat bangsa lain punya tempat beribadatt !
betul takk !
berdosaa en ! taktaulahh allh bals apa kat diorangg nati en en !
lepass uh pulakk, dekat taman aku ni dalam cuti 12 kes rompakan yag berlakuu !
wtf ! seyhhh ??
kalaulahh rumahh aku kena rompakk ! aku cari perompakk uh sampai mati !
haha !
nak keluar jalan pun tak senang ! haha ! kata bapak aku ??
haishh ! perompakk makinn siott en en ! haramjadah gelebus ! haha

-finish-




Sunday, June 13, 2010

i love this song's !

I don't want this moment to ever end
Where everythings nothing without you
I'll wait here forever just to, to see you smile
'Cause it's true, I am nothing without you

Through it all, I made my mistakes
I stumble and fall, but I mean these words

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go

Thoughts read unspoken, forever in doubt
Pieces of memories fall to the ground
I know what I didn't have so, I won't let this go
'Cause it's true, I am nothing without you

All the streets where I walked alone, with nowhere to go
I've come to an end

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go

In front of your eyes, it falls from the skies
When you don't know what you're looking to find
In front of your eyes, it falls from the skies
When you just never know what you will find (what you will find)

I don't want this moment to ever end
Where everythings nothing without you

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go (I want you to know)
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go

-finish-

firstt date !




-best memoriess-
beli makanan for my sweetheart ! haha

-finish !-

11 June 2010 !

ahhh ! aku tak nakk dah lahh semua yang jadi pada tarikhh uh berulangg lagii !
sumpahh menakukattkan hidupp akuu !
pekara uh berjaya membuatkan aku ubahh attitude aku derr ?
thank you baby !
haha ! legaa. bila semuanya sudahh berakhir pada malam tersebutt !
aku msihh terasa lagi ketakutakan tersebutt !
ahh ! hanya baby, afiq, medelina and amerrul nordin yang mengetahui pekara tersebutt ! haha
and thanks too amerul nordin, afiqq, and medell !
memberi aku semangatt.
aku sayangg korangg !
to you baby i'm so sorry about thatt inccident =))
-finish !-